Liesbeth de Beurs

Liesbeth kwam in contact met yoga in 2004. Vanaf dat moment wist ze dat yoga haar kon helpen zichzelf te vinden. In haar leven liep ze tegen veel vragen aan en ze merkte dat yoga haar hielp met het vinden van antwoorden. Hierdoor ervaart ze nu een diepe connectie met zichzelf. In het dagelijkse leven geeft het haar helderheid, overgave en een diepe innerlijke rust. Het heeft haar geduld, respect en dankbaarheid geleerd.


Van 2005 tot 2009 heeft ze bij Yoga Centrum Utrecht de 4 jarige Intensieve Yoga docenten opleiding gevolgd. Hier ontmoette ze haar leraar Rob Obermeijer die haar veel heeft geleerd op het vlak van yoga en het leven. Zij zegt: "Het belangrijkste is om zacht en vriendelijk voor jezelf te zijn en dit uit te stralen in de wereld. Compassie en mededogen werkt als een helend medicijn."

In 2006 is zij voor de eerste keer naar India gegaan en heeft daar haar spirituele leraar Mataji Narvada Puri ontmoet. Sindsdien leeft zij minimaal 1 maand van het jaar ter verdieping van haar eigen yogabeoefening in de Santosh Puri Ashram in India. Haar ervaring met yoga in India deelt ze graag met anderen. Daarom staat er ieder jaar een groepsreis naar India op de agenda en geeft zij de resterende tijd in Nederland Intensieve Yoga Scholing aan vele leerlingen.  

Liesbeth is sinds 2009 gediplomeerd, haar yogadiploma's zijn erkend door de Vereniging Yogadocenten Nederland en International Yoga Alliance. (beide 500 uur)


Vanaf 2007 is zij begonnen met yogalessen geven en in 2010 is Yoga Maarssen ontstaan. Ze heeft haar baan in het bedrijfsleven opgegeven om zich volledig te richten op yoga. Dag en nacht staat nu in het teken van yoga. She loves it!


Zij hoopt mensen te enthousiasmeren en te inspireren in hun eigen yogabeoefening.

Zij zegt: "Alle wijsheid is er al, je hoeft het alleen maar te ont-dekken!"


Yoga CV Liesbeth de Beurs 2023
< Terug naar docenten overzicht

Liesbeth 2021