Miluše van de Kant

Miluše begon haar yogabeoefening in 2003 en wist meteen dat ze op een pad was gekomen wat haar leven zou veranderen. Het voelde als ‘thuiskomen bij zichzelf‘.

Miluše volgde door de jaren heen met veel toewijding verschillende docentopleidingen waaronder kinderyoga, een vierjarige intensieve scholing voortraditionele hatha yoga, gevolgd door ashtanga vinyasa yoga.  

Miluše neemt regelmatig deel aan retraites en workshops bij verschillende internationale leraren. Zo heeft zij niet alleen haar kennis verrijkt met ‘hands-on adjustments’ en anatomie, maar ook met ayurveda, chakra psychologie, meditatie, pranayama en yoga filosofie uit oude geschriften zoals de Sutra's van Patanjali, Upanishads en de Bhagavad Gita.

Miluše reist jaarlijks voor haar studies naar het buitenland. Zij is een bekwame, veelzijdige yogadocent die door haar enthousiasme en toewijding menig student weet te motiveren en te inspireren. Haar motto: yoga is voor iedereen!

“Het beoefenen van yoga geeft mij kracht, energie, motivatie en inspiratie om met een open houding, een heldere blik en een kalme geest het dagelijks leven tegemoet te treden. Dit maakt mij een tevreden en gelukkig mens.”

www.omkarayoga.nl


< Terug naar docenten overzicht

miluse