Irma Swanink

Irma begon met hatha yoga in Milaan in 2006, overal pijn voelend in haar lichaam. Zij was ook wel sceptisch. Zou het dezelfde workout geven als de aerobic/body pump lessen die zij jaren had gevolgd? Daarnaast was ze werkzaam in de modewereld, een hectische en oppervlakkige wereld waarin alleen uiterlijk belangrijk is. Ze vroeg zich af of yoga wel iets voor haar zou kunnen zijn. Ze was echter al gauw verkocht en merkte veel voordelen. Ze voelde zich fysiek beter, en de yogalessen gaven haar een nieuw inzicht in haar leven. Dit heeft onbewust bijgedragen aan haar terugkeer naar Nederland.

Met veel plezier volgt zij al 7 jaar vinyasa yoga bij de yogaleraressen Hilary Brown, Marlene Henny en Sandra Carson, die haar yogabeoefening naar een ander niveau hebben gebracht. Zij heeft bij Yoga Moves de Going Deeper course – 10 days gevolgd en na enkele moeilijke jaren was de tijd rijp om de teacher training course – 200hrs te volgen. Verder blijft zij zich ontwikkelen door regelmatig workshops te volgen van internationale yogadocenten.

Daar sport een enorme passie van haar is, is zij erg geïnspireerd yoga in de sportwereld te introduceren. Zij heeft grote interesse in de technische aspecten van de asana's en zorgt in haar lessen voor een veilige beoefening. Men leert beter te bewegen en blessures te vermijden. Ze brengt de verschillende lichaamsdelen met elkaar in balans. Haar lessen zijn langzaam en mindful.

 

How you approach your yoga is how you approach your daily life…


< Terug naar docenten overzicht

Irma