Blanca Wennekes

“Toen Blanca haar Raja Yoga opleiding begon, was dat om haar eigen yoga beoefening te verdiepen en in eerste instantie niet met het idee om les te gaan geven. 

De Yogaopleiding waar ze haar eerste jaar volgde had als slogan: “Dit is een beroepsopleiding: de opleiding die je terugbrengt naar je roeping, je Dharma. Dáár wilde Blanca álles van weten! 


Na jaren gewerkt te hebben in het bedrijfsleven voelde ze aan alles dat er meer was…

Is dit wie ik werkelijk ben? Kan ik dit bedrijf, de mensen hier helpen op een manier die Waar is voor mij? Na twintig jaar bedrijfsleven besloot ze uiteindelijk na een lange fietstocht door Spanje, dat het tijd was voor een sprong in het diepe: zich volledig te gaan richten op yoga, met het verlangen om vanuit die invalshoek, ook in het bedrijfsleven, mensen te begeleiden van het hoofd naar het lichaam. 


Inmiddels doet ze dit sinds 2015 met (bedrijfs)yogalessen en retreats en sindskort ook als lichaamsgericht coach, waar ze ook andere vormen van lichaamswerk inzet.


Het gouden randje om haar eigen yoga beoefening is de Bhakti Yoga traditie die sinds 2017 prominent in haar leven aanwezig is en waar ze vorm aangeeft door onder andere mantra zingen en harmonium spelen, Bhagavad Gita studie met een groep en jaarlijks verblijf in Ananda Dham ashram in Zwitserland en een jaarlijkse pelgrimsreis naar India. 


Blanca’s lessen nodigen je uit te vertragen, te luisteren naar wat je lijf je te vertellen heeft, een keer iets nieuws te proberen en het allemaal vooral niet alleen maar serieus te nemen. “


< Terug naar docenten overzicht

fotootje blanca