Alexandra van Daalen

In 2012 ben ging Lexa voor het eerst naar een Hatha yoga les bij Liesbeth.
Hoewel zij in het begin soms fysieke weerstand heeft ervaren tijdens de lessen, merkte zij al snel dat het volgen van de lessen een positieve uitwerking op haar had, zowel fysiek als mentaal. Dit maakte dat zij steeds enthousiaster raakte over yoga, zowel op de yogamat als in het dagelijks leven.

 

Na twee jaar was zij er van overtuigd dat zij haar eigen beoefening verder wilde verdiepen en meer wilde leren over alle aspecten van yoga. Zij is in 2014 gestart met de vier jarige yogadocentenopleiding bij de Saswitha Opleiding voor Yoga en Wijsbegeerte te Bilthoven en heeft deze in 2018 succesvol afgerond. Tijdens en na de opleiding is zij regelmatig naar India gegaan om daar Ayurveda te bestuderen en de Suksma Vyayaam serie aan te leren.
Ze is zo enthousiast dat ze naast al deze intensieve studies ook bekend geraakt met Reikie, energetisch masseren en heeft de opleiding tot Helend kindcoach afgerond.

In haar lessen is een belangrijke rol weggelegd voor de adem, om volledig te verbinden met jezelf.

 

Zij hoopt mensen de positieve effecten van yoga, zowel op de yogamat als in het dagelijks leven, te kunnen laten ervaren.


< Terug naar docenten overzicht

Lexa van Daalen